Fotograf & kommunkationsstrateg Erikssonsson!

Fotograf i Stockholm med världen som arbetsfält!


När uppdaterade ni bilderna på er webbplats senast? Är de fortfarande representativa för verksamheten? Har ni de bilder och filmer som behövs för att skapa engagemang i sociala media?


Jag heter Danne Eriksson och är en fotograf och kommunikationsstrateg som hjälper mina kunder med att utveckla sin kommunikation. Det gör jag genom att analysera behovet, formulera strategier, fotografera och filma det visuella innehållet och planera för hur det kan användas i sociala medier på ett smart sätt.

Jag är välutbildad inom kommunikation och har en lång erfarenhet av att ta fram visuella kommunikationslösningar för både stora och små uppdragsgivare. Mitt signum som fotograf är att ta bilder som fångar en känsla, kommunicerar ett budskap och stärker avsändarens mission/varumärke.

Under rubriken ENQUIRIES nedan hittar du en presentation av det jag erbjuder och exempel på genomförda arbeten. Erbjudandet är ett smörgårdsbord som självklart ska anpassas efter just ditt behov. Hör av dig så kan vi förutsättningslöst prata igenom om hur jag kan hjälpa er att lyckas med er visuella kommunikation.

Välkommen!

Danne Eriksson